Невероятната целебна мощ на паяжината: действа там, където антибиотикът е безсилен – заздравява рани, парира болката

Невероятната целебна мощ на паяжината: действа там, където антибиотикът е безсилен – заздравява рани, парира болката

Днес от Ko4 ще ви разкрием една тайна, за която едва ли някога сте подозирали. Тънките нишки на копринената паяжина крият в себе си невероятна целебна мощ.

Това е уникално природно средство за бързо и ефективно лечение на всякакви гнойни и трудно зарастващи рани – от порязвания до ухапвания. Прилага се независимо от тежестта на заболяването и дори в случаите, когато антибиотиците не помагат.

Факт е, че ако прикрепите паяжината към раната, тя може да спре кървенето. Болката в ушите може да утихне, ако използвате гъсто тъкана бяла паяжина, предварително напоена в розово масло.

Свойства на паяжината

Почти свръхестествените лечебни сили на паяжината си имат обяснение: по характеристики паяковата мрежа е най-близо до лимфата – основният елемент на човешката имунна система. Достатъчно е да поставите паяжина върху раната, да я задържите за известно време – и процесът на оздравяване започва буквално пред очите ви: температурата пада, отокът намалява в болната част на тялото, болката изчезва, след което самата рана започва да се стяга.

Вземете малко паяжина с ръка и „навийте“ гнездо от нея, малко по-голямо от раната ви. В същото време се опитайте да запазите целостта на паяжината, така че да остане непокътната. Не е необходимо напълно да я почиствате от парчета трева, листа, отломки, за да не нарушите структурата на мрежата.

Паяжината лекува

Това, което трябва да направите, е да премахнете останките от насекоми. Те не трябва да бъдат в мрежата.

Обърнете специално внимание на факта, че „гнездото от паяжина“ трябва да бъде усукано по посока на часовниковата стрелка, защото по този начин неговата лечебна енергия се увеличава.

Друга тънкост, която се базира на суеверието: когато събирате мрежата, трябва да помолите мислено паяка да ви прости, че разрушавате къщата му, и да обясните, защо правите това; помолете го за помощ и не забравяйте да му благодарите, когато раната ви заздравее.

TRG

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *