Христиана Манова съсипа Алек Младенов: Мирише му устата!

Христиана Манова съсипа Алек Младенов: Мирише му устата!

Една година, една пълна година навъртяха като двойка Христиана Манова и гаджето й Цако Тодоров, който върти автомобилен бизнес. С това се похвали самата тя и заяви, че засега поне няма изгледи точно този мъж да не е човекът за нея. Двамата се разбирали брилянтно и дори нещо повече – вече говорили за сватба.

Христиана се разсмя и призна, че не се обижда на прякора Пияното Хриси, който й лепнаха зрителите. Тя дори не скри, че си е пийвала порядъчно в имението, но това било, за да й минава по-бързо времето и да си прави „интересно“, защото отлично знаела, че е влязла в „Ергенът“ обвързана.

„Е, добре, още бяхме в началото и не знаех как ще се развият нещата. Затова и реших да вляза, а и да го накарам да поревнува малко. Истината обаче е, че още като го погледнах за първи път и разбрах – Алек не е мъж за мен. Прекалено нежничък ми дойде, прекалено „момичешки“, а аз харесвам здрави и силни мъже“, смее се Манова.

Щом научи, че всички приказват затова как Алек се отдръпнал от нея и не пожелал да я целуне на пейката, сякаш се е погнусил, тя избухна: „Не искал да ме целува ли?! А аз да не би да исках! Мирише му устата на него! Не искал той… Накараха ме от продукцията и затова го накарах да ме целуне, но се сещате колко ми „хареса“, иронично се усмихна Хриси.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *