Тежкия живот на Дара Екимова…

Тежка изповед на Дара Екимова пред Мон дьо |

Дара Екимова – момичето, което все още търси собствено място извън сянката на прочутия си баща, откровено разказа за ужасите, през които е преминавала досега, най-вече за да намери себе си.

Пред Мариян Станков – Мон дьо момичето призна, че е обмисляла самоубийство след участието си в „Като две капки вода“. Огромното напрежение на живото предаване и неувереността в своите сили я докарва до нервен срив.

Спрях да се храня, мислех, че съм дебела, че за нищо не ставам, че съм вредна. Имах високи очаквания към себе си, ядосвах се, че ми е трудно да се справя с височините, защото преди Капките си мислех, че съм уникална певица, опитвах се да се докажа най-вече на себе си, никой не искал това от мен.

С никого не съм споделяла мислите си. Малко преди Капките станах свидетел на самоубийство и това обзе мислите ми. С никого не споделих, това щеше да съсипе мама, тя вси още не знае.

Опитвах се да я предпазя, да не й създавам проблеми и аз. Тя е преживяла много, какво ли не се е изговорило за нея, включително, че е спала с някого, за да мога да взема участие в Капките, което въобще не е вярно разбира се.

Дара продължи да говори с любов за нея и опита да опровергае всички лъжи по неин адрес.

Много я нападат, това е жената, която ме е отгледала и възпитала сама. Никога не е обидила никой. Тя умее да прощава много, аз не съм такава. Все още не мога да простя на баща ми, че се уби заради страстта си към високите скорости и това, което й причини. Доста го идеализират, но нещата не бяха точно такива. Понякога бе склонен да бъде агресивен, стриктен и взискателен към жените. Деспотичен бе по отношение на външен вид, поведение, държеше жената да покрива представите му.

Неминуемо всичко това се е отразило на детето Дара и това обяснява нейната плахост спрямо околните и самоубийствените критики спрямо себе си. Добре, че всичко това е зад гърба й, обърнала е поглед към бъдещето си, кариерата си, към това което я прави щастлива.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *