Когато това момиче отваря очи, всички са хипнотизирани от гледката! Казват, че е едно на милиард (СНИМКИ) |

Когато това момиче отваря очи, всички са хипнотизирани от гледката! Казват, че е едно на милиард (СНИМКИ) |

Интернет допринесе светът да научава по-бързо от всякога за най-разнообразни явления, чужди преживявания, таланти, красота, странности…

Нови новини и информация непрекъснато пристигат от всяко кътче на планетата и изглежда, че днес всеки може получават своите пет минути слава, заслужени или не.

Неочаквана интернет слава сполетя и американката Меган Ричмънд, всичко заради невероятния цвят на очите ѝ.

Тази млада дама от Маями се превърна в сензация в TikTok и Instagram благодарение на спонтанен пост от тексаския предприемач и инфлуенсър Рохайм Фаруки. Наскоро той я срещнал случайно на улицата и очите й толкова го впечатлили, че той я помолил да я снима.

„Очите й са едно на милиард“, пише инфлуенсърът.

момиче невероятни очи

Видеото, в което Меган му показва красивия светлосин цвят на очите си и доказва, че те не са контактни лещи, е гледано повече от 50 милиона пъти. Младата жена дори се наложи да покаже снимки от детството си, които свидетелстват, че тя наистина е родена с този специфичен, поразителен нюанс.

Иначе Меган се занимава с биомедицинско инженерство, но благодарение на особеността си стана популярна в социалните мрежи и така печели допълнително. Нейните видеоклипове винаги достигат милиони гледания, въпреки че тя показва предимно очите си или говори за тях.

невероятно сини очи

Тя откри, че е наследила сините си очи от родителите си – и майка й, и баща й имат сини очи, макар и с малко по-различен нюанс от нейния. Между другото, баща й е наполовина британец и наполовина ирландец, докато майка й има немски и шведски гени. Споменатите страни са тези, които имат най-висок процент сини очи в света, а европейците са тези, които най-често се раждат със сини очи.

девойка сини очи

Статистиката казва, че само 8 до 10 процента от хората по света имат сини очи, но изключително светлосиният нюанс, който има Меган, е много, много по-рядък. Самата тя казва, че има очи „годжо“, намеквайки за героя Сатору Годжо от японския манга сериал, който има идентичен нюанс на очите.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *