УВИСНА НИ ЧЕНЕТО: Да, това е Натали Трифонова преди корекциите по лицето! (оказа се, че не е естествена – СНИМКИ)

УВИСНА НИ ЧЕНЕТО: Да, това е Натали Трифонова преди корекциите по лицето! (оказа се, че не е естествена - СНИМКИ)

От доста време насам пробутват упорито синоптичката Натали Трифонова за лице на Би Ти Ви. Тя се появява буквално навсякъде като от синоптичка стана и водеща, а отскоро я гледаме във всеки възможен формат или реклама. Само дето в „Ергенът“ не са я цанили, но знае ли се…

Спрягаше се, че Наталито е естествената хубавица на медията и реално мнозина вярваха в това, защото няма видими и брутални корекции като при болшинството от чалгарките например. Затова и на нас ни увисна ченето като видяхме снимки на реалната Натали отпреди десетина лета, когато е водела прогнозата в някогашната кабеларка ТВ7.

Цветът на косата на Трифонова е тъмен и това й е по рождение, но не той е важният. Устните й са видимо по-тънки и неоформени, отколкото са сега като най-тънка е горната й устна, за сметка на корекцията днес. Натали е минала и през ринопластика като носът й е бил доста по-широк и със заоблен връх – нещо, което също е оправено.

„И като започнат да дуднат за натурални красавици, хайде бегай, бе! Натурални са ти Моника Белучи и София Лорен, всичко останало е – благодарим ви, доктор Енчев“, коментират потребители в нета. И признават, че им е писнало да се лансират все едни и същи лица от телевизията до втръсване.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *