Кичка Бодурова пак наръфа Лили Иванова: Те й бяха забранили да пее песните им, докато бяха живи!(Още за скандала)

Кичка Бодурова пак наръфа Лили Иванова: Те й бяха забранили да пее песните им, докато бяха живи!(Още за скандала)

Кичка Бодурова отново се нахвърли върху Лили Иванова

Войната между двете естрадни прими продължава от години. Но сега емигриралата в Лас Вегас певица отново заръфа Лили Иванова. Това тя направи на личната си страница в социалната мрежа.

Кичка Бодурова обвини Лиленце-Пиленце, че пее песните на починали композитори, които приживе й бяха забранили да го прави. А поводът стана решението на Митко Щерев да пее песните му, като преди това той също бе забранил да прави Лили Иванова. Двамата дори се съдиха, а скандалът бе шумен и грозен.

„Той може би видя какво се случва с….Асен Гаргов, Тончо Русев, Найден Андреев, които също й бяха забранили да пее песните им. Но след като си тръгнаха от този пошъл свят….Лили започна отново да пее песните им“, нахвърли се Бодурова върху Вечната Амбър.

Тя я подигра и заради дарението й към закъсалия футболен клуб „Левски“ от хиляда лева за погасяване на дълговете му към НАП.

„Мисля, че не е уникално да направиш такова дарение. Но най-грозното е да публикуваш вносната си бележка.Рангът на Лили Иванова не би трябвало да позволи това“, насмете я Кичка.

Враждата между двете естрадни величия тлее от години. Една от причините е, че Кичка отмъкнала гаджето на Лили-Личо Стоунса. А другата заради провален концерт в Щатите, спонсориран от мъжа на Кичка.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *