Астропрогноза за април 2024г-За Везните вторият пролетен месец ще бъде мистериозен

Астропрогноза за април 2024г-За Везните вторият пролетен месец ще бъде мистериозен

Предстои вторият пролетен месец. Много е важно да знаете предварително как ще протече.

Астролозите ще ви кажат от какво да се страхувате, какво да очаквате от хората и къде да търсите късмет за просперитет и успех в любовта.

Според експерти април ще бъде доста напрегнат и труден месец. Ретроградният Меркурий може да провокира увеличаване на броя на предателствата и проблемите във финансовата сфера, увеличаване на егоизма и желанието за самота. Астролози и експерти съветват да прекарвате повече време в приятни дейности и да не падат духом. Този месец ще има много опасни дни , така че дръжте очите си отворени.

Овен

През април Овните не трябва да се доверяват на шестото си чувство. Експертите също препоръчват да не поемате проблемите на други хора. Важно е да се съсредоточите върху бизнеса си и да бъдете малко егоисти. Това ще помогне за разрешаването на всички належащи проблеми възможно най-бързо. Благоразумието и предпазливостта ще ви помогнат да постигнете целите си. Амбицията е добра, но твърде много може да доведе до проблеми.

Телец

Астролозите съветват Телците да не вземат прибързани решения, защото могат да нарушат плановете. Април все още не е подходящ за командировки и като цяло за дълги пътувания. Не трябва да очаквате спокойствие – постоянно ще се случват дребни неприятности във всички области. Трябва да отделите повече време за релаксация, премерени дейности и общуване с близки. Възможни са положителни промени в края на месеца.

Близнаци

Близнаци се очакват много неприятности от най-различен характер, но не бива да реагирате прекалено много на всичко, което се случва около вас. Отрицателните емоции през април няма да донесат нищо добро. Агресията може да се превърне в източник на нови неприятности и проблеми. Ретроградният Меркурий ще направи много по-трудно за Близнаците да вземат важни решения. Спокойствието ще ви помогне да направите всички външни събития малко по-малко негативни.

Рак

През април Раците се очаква да имат период, в който е почти невъзможно да променят настоящето, но е възможно да променят бъдещето. Енергията на тези хора няма да спадне много поради ретро Меркурий в началото на април. Полезни ще са срещите с близки и приятни хора и обмяната на опит. По-добре е да отложите новите романтични запознанства за втората половина на месеца. Астролозите не съветват да прекарвате много време, заобиколени от непознати хора.

Лъв

В първите няколко дни на април и в самия му край Лъвовете могат да се сблъскат с неразбиране от близките. Те също могат да имат нови врагове и недоброжелатели. Ще трябва да сте по-гъвкави, за да избегнете проблеми в работата и у дома. Ще бъде много лесно да се карате, но постигането на мир ще бъде много по-трудно. Астролозите съветват Лъвовете да обърнат голямо внимание на здравето си.

Дева

През април самото начало на месеца ще бъде трудно за Девите заради небезизвестния Меркурий. През първата седмица обаче могат да се случат много важни неща. Това не е най-доброто време за разходи и финансови инвестиции. В края на април Девите могат да срещнат своята любов или да изведат съществуваща връзка на ново ниво. В работата и в бизнеса трябва да внимавате с конфликти, тъй като те ще доведат до нарушаване на плановете.

Везни

За Везните вторият пролетен месец ще бъде мистериозен и непредсказуем месец. Можете да привлечете успех с помощта на хората около вас. Първо, не се страхувайте да подкрепяте вашите роднини и най-добри приятели. Второ, трябва да се учите от грешките на другите. Това ще помогне на Везните да придобият увереност, вяра в себе си, оптимизъм и да научат нещо важно. Важно е да прекарвате повече време на открито.

Скорпион

За Скорпионите е по-добре да не са нервни и стресирани през април. За да направите това, по-добре е да правите само онези неща, които носят удоволствие. Полезни ще са активните игри и ходенето на фитнес. Финансовите потоци ще бъдат блокирани, така че не трябва да очаквате голям успех в работата и бизнеса. През първата половина на месеца също не е препоръчително да правите скъпи покупки.

Стрелец

Април трябва да бъде посветен на Стрелците у дома. Това е добър момент за пренареждане на мебели и извършване на общо почистване. Краят на месеца ще бъде добър за разширяване на кръгозора ви, придобиване на нови знания, учене и работа по научни проекти. В началото на април не бива да проявявате прекомерна инициативност в бизнеса. Ще е необходима симбиоза от увереност и оптимизъм, за да постигнете целите си. Това е труден месец, но не бива да седите без работа през април.

Козирог

Април е най-лошото време за нови начала за Козирозите. Също така не е особено подходящ за придобиване на нови знания или изучаване на чужди езици поради ретро фазата на Меркурий. Също така не трябва да ходите на пътувания или командировки. Също така е опасно да се отвърнете от близки и приятели, които се нуждаят от помощ. Третата декада ще бъде добра за творческа работа.

Водолей

Водолеите може да трябва да се борят със себе си през април – със своите страхове и несигурност. Тези хора трябва да бъдат независими, да не молят никого за помощ и да не прехвърлят отговорностите си върху другите. Това може да доведе до конфликти. Най-големи трудности очакват онези Водолеи, чиято професия е свързана с постоянната необходимост да вземат важни решения.

Риби

В любовта астролозите съветват Рибите да не бъдат упорити. Това важи както за тези, които търсят, така и за тези, които вече са намерили любовта. По-добре е да дадете свобода на хората и да не отнемате цялото им време и внимание. В тези трудни времена трябва по-често да мислите за нещо приятно. Началото на месеца може да бъде изпълнено с неприятни разногласия и конфликти с близките. В края на месеца можете да започнете да планирате съвместни дейности и почивки.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *