Ани Салич крие брак с бизнесмен

Ани Салич крие брак с бизнесмен

Не един, а цели два брака има зад гърба си топновинарката Ани Салич.

Въпреки че почти целият ѝ живот е на показ заради телевизионното ѝ дълголетие, само най-близките хора от обкръжението ѝ знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и друг съпруг.

Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите ѝ стъпки на малкия екран. Тогава Салич се представяла с фамилията Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана в началото на стажа ѝ в Нова телевизия.

По онова време Ани била едва 20 и не обичала хич да говори за личния си живот. Единственото, което се знае за първия ѝ съпруг, е, че е бил крупен строителен предприемач с големи възможности.

Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да бъде просто милионерша, а желаела да прави шеметна кариера на малкия екран. Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня.

Именно заради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно съгласие. Журналистката не придобила нищо от богатството на бизнесмена, но била доволна, че не загърбила работата си в името на любовта.

Именно професията я среща с втория ѝ съпруг и баща на двете ѝ деца Бранко, който тогава бил технически директор в Би Ти Ви. Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това последва и раздялата им. След като прекратиха отношенията си, новинарката бе засичана на публични места с различни господа, с които бе спрягана, че излиза на романтични срещи.

Тя обаче не потвърди за нито един от тях, че е бил неин партньор. До пролетта на 2022 г., когато се разбра, че тв звездата живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров. Любовната им приказка продължава вече повече от 2 години, в които двамата са неразделни, макар да не афишират отношенията си публично.

В навечерието на 50-годишния си юбилей в свое интервю новинарката си пожела да изживее „спокойна любов“ и желанието ѝ се сбъдна.

Според близки до двойката двамата били сродни души. Говори се, че са и сгодени заради внушителния и лъскав пръстен, който Ани сложи на ръката си малко след старта на отношенията им. Брак обаче все още не били сключили, макар да са разведени с бившите си партньори. Ако сте стигне до венчило, това ще бъде трети сватбен марш за журналистката.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *