ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

Запознати твърдят, че съвсем наскоро Силвия Зорова е споделила със свои близки, че е готова да мине под венчилото с Кирил Десподов. Нещо повече, сам Десподов и бил предложил годеж, като двойката планирала сватба в края на лятото

Един от най-проспериращите български футболисти Кирил Десподов, който в момента играе в гръцкия ПАОК, е на прага да надене брачната халка.

Това разкриват запознати, близки до бъдещата му съпруга.

Звездата на ПАОК е в интимна връзка с дъщерята на Млекар №1 на България Димитър Зоров. Същият отдавна има луксозен имот на първа линия на Халкидики, но преди година се сдобива и с луксозен пентхаус в Солун. Апартаментът бил изключително луксозен с директна гледка към морето, като бил подарък от Зоров за неговата дъщеря. Именно в този апартамент и към момента живеят щерката на Зоров, Силвия Зорова, заедно с Кирил Десподов.

Запознати твърдят, че съвсем наскоро Силвия Зорова е споделила със свои близки, че е готова да мине под венчилото с Кирил Десподов. Нещо повече, сам Десподов и бил предложил годеж, като двойката планирала сватба в края на лятото.

Влюбените планирали тържеството да се проведе в Гърция като с организация щял да се заеме лично Млекар №1 на България Димитър Зоров.

Агентите ни твърдят, че бащата на младоженката Силвия бил много щастлив от предстоящото събитие, като се готвил да покани на сватбата поне половината от българската олигархия.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *