Разводът я съсипа: Емилия свали 15 килограма! (Башур се среща с нея, само заради детето – СНИМКИ)

Разводът я съсипа: Емилия свали 15 килограма! (Башур се среща с нея, само заради детето - СНИМКИ)

Емилия и Жорж Башур дълго време бяха нещо като пример за любов като в приказките. Той я „спаси“ от болката и самотата, причинени от Коко Динев, а тя му беше пристан и утеха в трагедията със сина му Феди… Двамата се влюбиха, венчаха се, а после дойде и общата им радост – дъщеричката Жоржина.

За жалост обаче и тази сага приключи като инициатор за това е бизнесменът. На Жорж му омръзнало от рутината на брака и започнал да залита встрани. Първоначално Ема се опитвала да си затваря очите, но не издържала и започнали скандали, които завършили с молба за развод.

След всички тези проблеми, певицата, която дълго време не можеше да отслабне, се стопи. На рождения си ден преди броени дни, Емилия се показа отслабнала с едно 10-15 килограма като прилича буквално на вейка. Да, тя получи букет и подарък от бившия си мъж, с когото отношенията й са в пъти по-цивилизовани от тези с Коко, но…

Башур се вижда с Емилия заради Жоржина и настоява двамата да запазят добрите си и приятелски отношения. За певицата обаче това е почти невъзможно, тъй като продължавала да обича мъжа си с цялото си сърце. А нейни близки се тревожат тези ядове да не й докарат нервна криза.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *