Известен актьор стана баща, запази го в тайна

Известен актьор стана баща, запази го в тайна

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са станали родители. Те са посрещнали първото си дете наскоро, но това не е обявено официално. Наскоро обаче актьорът от „Здрач“ е бил забелязан да бута количка по време на разходка с актрисата в Лос Анджелис, пише изданието „Mail Online“.

На кадри от разходката им се вижда как актьорът от „Батман“ премества бебето от детска количка на столче за кола, докато Елизабет разглобява детската количка и я натоварва в автомобила.

Британските звезди все още не са разкрили подробности за новото попълнение в семейството им, включително неговия пол и дата на раждане. В мрежата се разпространява информация, че детето е момиченце, пише Fakti.

Връзката на Патинсън и Уотърхаус 32-годишната Суки за последен път бе видяна на публично място на 24 февруари, а на 28 февруари тя за последен път публикува в Instagram, за да отпразнува завършването на следващия си албум.

Бившият модел разкри, че е бременна по време на концерт на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември 2023 г. Суки Уотърхаус и 37-годишният Робърт са заедно от 2018 г. насам. През декември беше съобщено, че са сгодени, което обаче не беше потвърдено от двойката.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *