Който вкуси от това, повече няма да напълнее! 3 дни по 2 лъжици и мазнините спират да се натрупват!

Който вкуси от това, повече няма да напълнее! 3 дни по 2 лъжици и мазнините спират да се натрупват!

Вероятно сте чували, че някои хора са пристрастени към захарта като към наркотик или вие сами сте преживели същото.

Когато ядете много захари, вие създавате условия за натрупване на излишна слуз в тялото ви, а слузта е отличен субстрат за растежа и развитието на гъбички и бактерии.

Най-добрият начин да унищожите тези вредни паразити е да използвате естествени, здравословни и ефективни методи за прочистване.

Захарта и въглехидратите (зърнени храни), особено бялото брашно, трябва да се избягват, доколкото е възможно, ако искате да постигнете най-добри резултати.

А когато пречистите тялото си от токсините, ще бъдете отново свежи и пълни с енергия!

Ето съставките, необходими за приготвянето на тази домашна рецепта за прочистване на дебелото черво от паразити, слуз и утайки. Като приятен „бонус“ от цялата работа ще получите ефект на отслабване, защото мазнините просто няма да се складират в тялото ви! Ето продуктите:

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 100 г ленено семе,
  • 10 г сух карамфил

ПРОЦЕДУРА И УПОТРЕБА:

Всичко, което трябва да направите, е да смелите тези съставки в мелничка за кафе или блендер, докато получите фин прах.

УПОТРЕБА:

Трябва да консумирате 2 супени лъжици от този прах всяка сутрин в продължение на три дни. Можете да смесите този прах с топло бадемово мляко или можете да го добавите към вашата лимонада.

бадемово мляко с ленено семе

След три дни трябва да направите почивка от три дни и да повторите всичко отначало.

Лечението продължава един месец. Ако искате да се почистите напълно, трябва да повтаряте този процес на почистване няколко пъти в годината.

Всички знаем, че паразитите са вредни микроорганизми, които тровят тялото на гостоприемника с токсините, които отделят по време на метаболизма си.

Също така, метаболитни продукти се създават в тялото от различни химични процеси, които протичат в тялото ни дори без наличието на паразити. Ако тези метаболитни продукти не се изхвърлят или разграждат, те се натрупват и причиняват проблеми.

Паразитите обикновено живеят в червата, имат различни форми и могат да виреят и да се разпространяват в цялото тяло. Те се хранят със захари и всичко останало, което се превръща в захар.

Така че, ако имате нужда от лекарство, вероятно имате проблем от този вид.

Трябва да се въздържате от ядене на сладкиши, защото когато ядете твърде много захар, създавате благоприятни условия за създаване на излишна слуз, която е идеална за възпроизводството на микроорганизми. И не забравяйте да се консултирате с вашия лекар или диетолог преди това.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *