Първа отпаднала от „Ергенът“, други две се харесаха много на зрителите

Първа отпаднала от „Ергенът“, други две се харесаха много на зрителите

Ясни са всички участнички в „Ергенът 3“, както и първата отпаднала. Гълъбина е първата дама, която отпада от надпреварата за сърцето на Алек.

„В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка“, сподели младата дама.

В същото време огромна част от зрителите засипаха с положителни коментари други две участнички. А именно:

Магдалена Томова е от Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. През 2006 г. Магдалена печели конкурса „Мис Варна“. Вярва, че „Ергенът ще промени животът ѝ на 180 градуса, и се надява да си тръгне от имението на любовта по-влюбена от всякога.

Именно тя получи специалната „Роза от пръв поглед“. „С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи с теб“, призна Алек на Маги.

Милена Соколова е родена в София, но по душа е френска аристократка от XIX век. По професия е парфюмерист и създава благоуханни аромати. Милена има 4 дипломи за висше образование – „Медицинска кибернетика“, „Здравен мениджмънт“, „Био и медицинска информатика“ и „Парфюмерийни и козметични продукти“. Мечтата ѝ е да бъде приета в едно от най-известните училища по парфюмерия в света.

Имала е 6-годишна връзка с един от световноизвестните учени в областта на теоретичната физика – гений с необятен интелект, с когото впоследствие са поели по различни пътища. Милена не може да се задоволи с мъж с по-ниско интелектуално ниво от нейното.

„Никога няма да спра да вярвам, че под звездите има човек за мен“, като се надява това да е Алек.

 Първа отпаднала от "Ергенът" други две се харесаха много на зрителите

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *