Диона се разкая: Това е голяма грешка и се срамувам

Диона се разкая: Това е голяма грешка и се срамувам

Скандално нашумялата напоследък поп фолк изпълнителка Диона, опита да представи себе си в друга светлина пред Мариан Станков-  Мон дьо.

След като прекара в ареста затова, че бе хваната със забранени субстанции, певицата опита да се опълчи на всички, които я нападаха с арогантно поведение, но явно си е взела бележка, че така няма да успее.

Затова и дойде нейната кротка изповед, с която да покаже, че това не е тя.

Аз се прибирах от тежък снимачен ден, много изморена и бързах да се прибера. Това бе една рутинна проверка, на която дрегера даде отрицателен резултат за алкохол, но не и за опиати. Дадох кръвна проба и ме задържаха в ареста, бях там дълго време. От това се провокира и гнева ми. Съблякоха ме гола да ме претърсят, беше много унизително.

Отчитам, че това беше грешка и се срамувам, но и аз съм човек и сбърках.

Диона сподели, че е отговорен човек и никога не е посягала, когато има сериозен ангажимент, на сцена или когато шофира. За това какъв пример дава, особено на деца, които са й фенове отговори:

Трябва да сме по-отговорни. Децата не трябва да се вдъхновяват от нас певиците. Аз съм много провокативна, имам голяма уста. След случката имах нужда да се покрия за известно време, но видях че ме нападат и отговорих. Обидена съм от шегата, която се завъртя в интернет пространството. Бих искала да се извиня, осъзнавам отговорността. Идеята ми беше да се защитя, не да бъда арогантна, чувствах се нападната и унизена. Чувствителна съм особено след загубата на детето ми.

За пристрастеността си обясни, че не е зависима, по-скоро рядко го прави и то само на купони.

Заслужавам си наказанието, но не съм престъпник. Най-ме заболя, че близките ми трябваше по този начин да разберат. Те бяха в неведение. Искам прошка от мама, от Господ и от всички, които мислят, че съм ги застрашила по някакъв начин. Много отговорен човек съм, сама се боря и опитвам да се поправя.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *