Дебора с 400-те шева публикува снимки, как изглежда към днешна дата-Промяната е огромна!

Дебора с 400-те шева публикува снимки, как изглежда към днешна дата-Промяната е огромна!

Поредна доза секси снимки си пусна измъчваната Дебора в Instagram. В същото време момичето за пръв път публикува обща и снимка с майка си в социалните мрежи.

Двете жени сияят и гледат смело напред.

Под снимката Дебора написа „Мамо“ и сложи сърчице. Очевидно майката на нарязаното момиче й оказва огромна подкрепа, защото видно и двете вече са щастливи.

Майка и дъщеря се опитват да оставят зад гърба си мъчението, на което бе подложена Дебора, и двете се подкрепят взаимно. Освен милата семейна снимка Дебора отново показа хубавата си фигура, която бе осквернена от Георги с макетно ножче.

Майката на Дебора говори на няколко пъти, но досега тяхна обща снимка не се бе появявала, уточнява „Марица“.

Дебора е вече във видимо по-добро състояние и направо грее. Девойката от Стара Загора показа голям кураж, когато записа песен и показа голяма част от ужасяващите си белези на цяла България.

Срещите й с психолозите продължават и очевидно и това й помага. В момента всички се готвят за старта на делото, което по ирония на съдбата започва в Деня на влюбените – 14 февруари.

Случаят „Дебора“ влиза в съда в Пловдив, където бе прехвърлен казусът. Това стана, след като прокуратурата официално внесе обвинителния акт срещу Георги Георгиев, който е погнат за зверството, извършено с макетно ножче.

Държавното обвинение подпука сочения за касапин за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни, има такива, които са били дълбоки по 2 см.

Това деяние на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна средна телесна повреда, извършена по изключително мъчителен за жертвата начин. Именно по него го заплашват 10 години решетки.

Междувременно Дебора се радва и на музикалния си успех. Песента им с Лидия – „Разбити мечти“,  мина 1 млн. гледания.

До записването на парчето се стига, след като Галин предлага на Дебора да направят песен, а после звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не се познават, но Дебора слуша песните на певицата от самото й излизане на музикалната сцена. След като разбира за идеята, Лидия веднага се съгласява.

Да няма страх и да няма нито една насилена жена повече – това е посланието, зад което стои Дебора. За да го направи още по-силно, красивото момиче показа раните по бедрата и гърдите в клипа на песента.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *