Бивше гадже на Дългия на финал в „Ергенът” (Маги Томова направила Слави и Алекс Младенов баджанаци)

Бивше гадже на Дългия на финал в „Ергенът” (Маги Томова направила Слави и Алекс Младенов баджанаци)

От промо на „Ергенът” се разбра, че една от участничките  Магдалена Томова веднага се влюбила  в Алекс, както се казва от пръв поглед. Тя е известна в социалните мрежи защото е коронована през 2006 г с титлата „Мис Варна”.

Във визитката си хубавицата се представя като мечтателка, водеща по телевизията и почитател на пътешествията. Освен това Маги е първа дружка с Маги Джанаварова. И тя има дъщеричка от предишна връзка.

Само, че лъснаха още пикантерии от близкото минало на Томова, благодарение на сайта „бг мама” . Коментиращите разкриват, че Маги е била бивше гадже на Дългия. Те се шегуват, че Слави Трифонов, който пусна песен за Френската гимназия и новия ерген са били баджанаци. Алекс Младенов е учил във френското школо и бил водеща фигура по онова време на училищния хор. Не са ясни подробности от връзката на Дългия с блондинката, но се знае, че харесва руси варненки и  гимназистката си  спечелила място в любовното му тефтерче.

Според други Магдалена Томова е стигнала до финала на любовното риалити с още една самотна майка с дете. Която се казва Надя Вишева, както и с още една. Която за сега е мистерия. Почитателите на романтичното шоу могат само да гадаят коя участничка е избрал синеокият бизнесмен.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *