Мариела Чобанова изригна: Не съм схемаджийка каквато ме изкараха! (Варненката се засрами от незаслужения плакет в „Черешката”)

Мариела Чобанова изригна: Не съм схемаджийка каквато ме изкараха! (Варненката се засрами от незаслужения плакет в „Черешката”)

Фолкаджийкта  Роксана посрещна компанията вкъщи. Фолк зввездата показа страхотни умения на готвач ,вечерята й не само бе вкусна. Но и предложи на гостите си ястия от Северозапада. Където е родена тя.

Омеси сама такава красива и вкусна пита, че още от начало успя да омае критичния шеф Манчев. Който не й намери нито един кусур. В менюто си Рокси включи домашна лютика  с доматен сос и чушки, печено сирене и кашкавал гюбек. Поднесе  вкусна пилешка супа от бутчета и за основно свински ребърца, печени на фурна с много зеленчуци. А десертът й бе баница с тиква, корите за която сама разточи.

Накрая на вечерята изненада компанията  със свое изпълнение, за да може Виктория Зайкова да изиграе кючек и да с покаже телесата си по телевизията.

Всичко вървеше по план докато ергенът Асен от Берковица незнайно защо даде на Рокси деветка. И само Мариела Чобанова събра пълния набор от точки. Но Маджаров все пак се опита да вгорчи победата на варненката с думите: „Коалицията спечели, победата е фалшива”, каза Асен визирайки двете дружки Виктория и Мариела.

Зайкова, която си  спечели неуважението на зрителската аудитория започна да шикалкави като каза пред всички: „Няма да се извинявам, че дадох на Емо само 5 точки, не може да съм виновна на всички, че много исках плакета за Мариела, пък и не обичам да съм на  дъното на класацията!”

Разочарованието на победителката обаче от далеч с личеше. Чобанова не можа да изпита истинските емоции от плакета. Само приятелката й непрекъснато повтаряше, че умира от щастие, че ще отнесат плакет във Варна.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *