Кога порасна, кога проходи! Русото ангелче на Камелия направи първите си крачки (СНИМКИ)

Кога порасна, кога проходи! Русото ангелче на Камелия направи първите си крачки (СНИМКИ)

В това, че децата растат като гъбки, определено има нещо вярно! Няма и година, откакто певицата Камелия сподели радостта си, че е станала майка, навръх Великден, а ето че малкият й син Баян вече уверено седи на крачетата си!

Момченцето е толкова пораснало, че определено ще се изненадате – още повече, че родителите му изключително рядко споделят негови кадри.

На фотото, което преди часове Камелия публикува в нета, малкият Баян не само е изправен на крачета и очевидно се движи, но и се е хванал с нея на канадска борба. И певицата чистосърдечно си призна, че е победена, а Баян е победителят.

Камелия и Баян

Момченцето прилича досущ на сладко ангелче и има удивителни руси къдрички – и по цвят си прилича с Камелия, коментират потребители в нета, които им се радват.

Точки обра и самата певица, разбира се – и то с визията си.

На кадъра Ками е без грим и изглежда чудесно в напълно уютна и неглиже домашна обстановка. Е, не сме толкова наивни, нито падаме от Марс, за да мислим, че лицето на Камелия е натурално и няма осем вида филтри, но все пак се е постарала и изглежда страхотно.

Цветин също е до любимите си хора, но го играе фотограф, така че него няма как да го видим.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *