Вихра Петрова: Какъв Иван, голямата ми любов е Жоро Игнатов! (ФОТО)

Вихра Петрова: Какъв Иван, голямата ми любов е Жоро Игнатов! (ФОТО)

Вихра Петрова, която бе брутално зарязана от Иван Христов, се върна назад във времето, за да унизи бащата на единственото си дете. Тя не го определи като мъжа на живота си, тъй като мястото вече е заето.

Брюнетката написа в социалната мрежа, че голямата й любов е и винаги е бил главният редактор на „Съдебен спор“ по Нова телевизия Жоро Игнатов. Двамата са близки от повече от 20 години и си споделят всичко.

Разбира се, те се правят, че винаги са били само приятели, а и Жоро е гей, но не се знае дали не е обърнал резбата след заигравка именно с Вихра. Ако я е изоставил заради мъж, унижението не е такова, каквото й нанесе Иван преди 12 години, затова е нормално да не му се сърди като на продуцента.

Нека припомним, че Иван се подигра с Вихра, когато започна да й изневерява с Ирина Тенчева, а впоследствие я напусна заради нея и двамата се венчаха. После дори Ирина му роди още едно дете и вече той има две, докато бившата му остана само с едно.

Вихра обаче показа своята зла страна по време на развода им. Тя дълго време упорстваше да дава дъщеря им Ава Иван да я вижда. В крайна сметка двамата заровиха томахавките отдавна.

Що се отнася до Жоро Игнатов, той не е бил женен, няма и деца, а в последните години все повече му личи, че е с хомосексуална ориентация. Дали обаче навремето е забил Вихра Петрова или винаги са били приятели, остава загадка.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *