Мария Силвестър крие осиновена сестра

Мария Силвестър крие осиновена сестра

Водещата на „Бригада нов дом“ Мария Силвестър, която се завръща на екрана, крие осиновена сестра. Тя също се казва Мария и двете със синеоката красавица имат много силна връзка, въпреки че не са биологични роднини, пише „Галерия“.

Родителите на сестра ѝ били клошари и майката да Силвестър прибира детето, когато то е на четири години и започва да се грижи за момиченцето като за свое родно дете.

„Майка й изгоря в един пожар при нещастен случай. От болницата се обадиха в държавното учреждение, в което работеше майка ми, за да приберат момиченцето, което е от Костенец. То нямаше къде да отиде. Майка ми я доведе за няколко дни и тя остана при нас завинаги.

Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, защото тя не искаше. Родена е на Коледа – 25 декември, и е абсолютен сървайвър. Тя вече е голяма, има си семейство и дете. Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти живота“, споделя история на осиновената си сестра Мария.

Тя има и брат Иван. Самата водеща също в миналото искаше да осинови дете и още не се е отказала от идеята, защото от малка е научена да помага. Прави го и в „Бригада нов дом“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *