Галка от Каризма предизвика буря от емоции заради начина, по който се появи-Снимки

Галка от Каризма предизвика буря от емоции заради начина, по който се появи-Снимки

Все по-смела и дръзка става Галина Курдова или просто Галя от „Каризма“, както всички си я знаем. Бившата дуетна половинка на Миро от „Каризма“ направи нещо неочаквано от нея – пусна се г@ла и провокативна в мрежата.

Е, не, не очаквайте да е съблякла всичко, но за Галка това си е направо „Плейбой“…

Знаем, че тя винаги е била сдържана, тиха и кротка, а подобни изстъпления и разголени кадри изобщо не бяха в стила й. Ето че днес, малко преди да чукне 46 години, тя реши да промени стила си на поведение и да се отпусне повечко. Вероятно в търсене на мъж…

Както знаем, Галка още е свободна и няма половинка, нито дете. Ако трябва да сме честни, тя май не умира да ражда, но винаги е искала да има любов и силно мъжко рамо, на което да се опре. Когато живееше в Лондон, а това беше доста години, тя имаше две връзки, но и двете не продължиха.

Леко напълняла след завръщането си у нас, Курдова реши да се стегне и да започне режим за отслабване, както и да тръгне на фитнес. Е, тя вече показва завидни резултати на тези снимки – изглежда перфектно.

Не, че изобщо не е играл и фотошоп, де – личи си по неестествено дългата й ръка на едното фото. Но дори и с корекциите е ясно, че Галя има голяма промяна и е в чудесна форма.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *