Фетишист давал 1000 лв. за чорапите на Александра Богданска

Фетишист давал 1000 лв. за чорапите на Александра Богданска

Александра Богданска далеч не може да се оплаче от липсата на атрактивни оферти, при това не само от рекламодатели, а и от фенове. Някои от почитателите й дори я заливат с питанията си с еротични мисли, подплатени с обещания за тлъсти хонорари. Очевидно обаче всичко това не предизвиква интереса на манекенката, която се изявява и като инфлуенсър, след като не е отговорила утвърдително на никого от фетишистите, които са й писали.

Сред най-честите искания от тяхна страна били моделката да им прати снимки на краката си. Така и не става ясно дали са искали по-специфични кадри, или пък са били поблазнени от мисълта, че ще се снима специално за тях, предвид факта, че в профила й в Инстаграм, могат да бъдат открити редица нейни фотоси, акцентиращи именно върху идеалните й мерки.

Сред най-странните предложения, които Богданска е получавала, е това да се раздели с чорапите си, за което маниакът обещал хилядарка. Вероятно изискването е било да ги носи поне няколко часа, преди да му ги изпрати, но Алекс избягва да влиза в детайли, когато разказва тази случка.

Макар всички тези оферти да са доста странни, тя нито се изненадва, нито пък се възмущава, когато ги получава. Все пак е чувала какво ли не от плеймейтки – например знаела, че има фетишисти, предлагащи заплащане, ако девойките им изпратят носените си бикини. Разбира се не липсват и доста снимки на представители на силния пол, на които са, както майка ги е родила.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *