Много си повярва!! Маги Халваджиян с абсурден коментар часове след гибелта на актьора Иван Иванов! (мрежата не му прости)

Много си повярва!! Маги Халваджиян с абсурден коментар часове след гибелта на актьора Иван Иванов! (мрежата не му прости)

Арменецът Маги Халваджиян отдавна се слави с голямата си уста, но този път му я затвориха. Яко! И масово!… Продуцентът, който винаги е лежал на кълката, че хората много го харесват, явно сериозно си е повярвал и се е взел едва ли не за институция.

Снощи, часове след новината за кончината на големия и обичан актьор Иван Иванов, Магърдич счете за необходимо да се изцепи в мрежата и да се прави на велик. Той заяви, че в памет на актьора е изгледал отново, след 30 години, филма класика „Всичко е любов“, но едно нещо го впечатлило – с обратен знак.

Видите ли, сюжетът на филма бил добър, но музиката не ставала за нищо. Не отговаряла на филма и дори го разваляла. Как можело подобно нещо… И тук вече потребителите избухнаха масово като го сравниха със земята.

Хората попитаха арменеца това ли е най-важното, което може да каже в този момент и дотук ли му стигна пипето?! „Вместо да отдадете почит на актьора, да кажете няколко хубави думи за него, Вие търсите махна. Как не Ви е срам?! За какъв се имате и толкова ли Ви са и възпитанието, и интелекта, и културата?!“

„Страшно тъп и неуместен коментар! Поклон пред огромния Иван Иванов и срам за Вас Халваджиян“ – подобни коментари задръстиха профила му и с право.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *