Мартина Огнянова съсипана: Живеем като клошари, без ток, без дрехи… Но пак е по-добре, отколкото при Слави

Мартина Огнянова съсипана: Живеем като клошари, без ток, без дрехи… Но пак е по-добре, отколкото при Слави

Мечтата на Мартина Огнянова се сбъдна, но на висока цена. Тя е майка и съпруга – неща, които Слави Трифонов й отказваше да й даде, но пък за сметка на това тъне в мизерия.

Някогашната главна балерина на „Шоуто на Слави” живее във Варна с мъжа си Коко Колев, заради когото напусна Дългия, и с трите им деца в почти пълна бедност. В някои дни семейството дори няма какво да сложи на масата.

Дотам са я докарали, че понякога им спират тока заради неплатени сметки. Последно това се случило през декември, когато и петимата шели да замръзнат от студ у дома.

Мартина разпродава всички подаръци от Слави, за да се издържа. След като продаде апартамента, бижутата, обувките и роклите, мина чак на бельото. Много от бикините и чорапогащниците, които Дългия й е подарил, са велика марка, но не ги е отваряла никога. Затова сега ги е пуснала между 50 и 100 лв. бройката.

Много от приятелките на Мартина се чудели как можа да напусне Слави заради бедняка Коко, но тя не съжалявала и до днес. Шоуменът не искал деца, нито брак, а балерината, като почти всяка жена, жадувала да стане майка.

„Може да мизерстваме, но поне сме семейство. При Слави имах пари, но нямах нищо истинско. Сега съм по-щастлива”, отсича Мартина.

Коментирай във Фейсбук

5 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *