Помните ли я?! Ева Георгиева от „Ергенът“ втрещи: За мен с*ксът дълго време беше отврат!

Помните ли я?! Ева Георгиева от "Ергенът" втрещи: За мен с*ксът дълго време беше отврат!

Помните ли певицата Ева Георгиева, която се опита да влюби в себе си Виктор Стоянов от „Ергенът“ 1?! Мацката, която се държеше доста детински, да не кажем инфантилно и постоянно „мяукаше“ около Виктор, възхваляваше го и „пляскаше с ръчички“…

Е, същата тази Ева наскоро напомни за себе си като взриви всички с признания. Тя заяви, че дълго време е смятала с*кса за нещо отвратително, трудно и напълно безсмислено.

„Не знам дали нещата тръгнаха от първия ми път, но беше адски трудно. Хората се кефят, забавляват се дори, а аз го имам за някаква къртовска работа, за мъка, за голям зор. И не беше така само веднъж, а много пъти. Правя го, а искам да се свършва и да ми се маха от главата“, разказва Ева.

Тя не обясни как стоят нещата с нея и креватните ласки днес, но се предполага, че вече им е свикнала, а може и да ги харесва. Помним, че тя имаше няколко гаджета след предаването като поне две от тях бяха по-малки от нея.

„Може би в това й е проблемът – че си хваща някакви дечковци, или наборчета, които не знаят къде се намират. Трябва да се обучи при някой улегнал пич с опит и тогава да видим няма ли да й хареса. Но да мисли за нейното удоволствие, а не само за своето“, коментират в нета.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *