Карен е съсипан, не си чувства оная работа заради Златка!

Карен е съсипан, не си чувства оная работа заради Златка!

Карен Хатчатрян вече си пати от брака си със Златка Райкова. За всеки мъж би било върхът на щастието да прави толкова много секс, но в случая бившата плеймейтка минава всякакви граници.

Златка искала да прави секс по 7-8 пъти на денонощие, и то без прекъсване. Това съсипало мъжа й, както и неговия любовен инструмент.

Арменският фалшив милионер се оплакал пред приятели, че Златка е направо луда на тема секс. Към края на деня той даже вече не си чувствал „оная работа“, но не искал жена му да го помисли за глезльо и продължавал да я обладава, макар и с мъка.

Двойката практикувала всякакъв вид секс, но любимият им бил аналният. Злати си правела клизма често, за да може да ползва задницата си за удоволствията, присъщи на човечеството още от Древен Рим.

Оралният секс също бил специалитет на някогашната Мис Плеймейт. Това още повече затруднявало Карен да издържа на ритъма й.

Райкова хич не обичала кондомите и затова е истинско чудо, че при целия този секс все още не е забременяла за втори път от мъжа си и общо трети. Причината е може би, че практикува много повече анален и орален секс, отколкото традиционния.

Златка е не само много сексуална, но и доста извратена. Обичала мъжът да доминира над нея. Карен да я връзва и грубо да я „оправя“, имитирайки изнасилване. Това направо я побърквало.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *