Министърката милионерка, миела чинии в семейния ресторант, крие таен развод

Министърката милионерка, миела чинии в семейния ресторант, крие таен развод

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова заслужено спечели “Черешката на тортата“ преди две седмици, но готвенето за нея не е новост.

Още от дете помага в семейния ресторант, сега пък учи малката си дъщеря Далия да се справя в кухнята. Родената в Крумовград Ангелкова е от многодетно семейство – има още две сестри и твърди, че именно тази фамилия е нейната опора, пише „Минаха години“.

„Сплотени сме, преминали сме през големи предизвикателства, докато растяхме. Любовта и подкрепата от майка ми и баща ми е най-голямата благословия. Работя и помагам на семейството от ранна детска възраст. Те ме научиха да уча, да се усъвършенствам и че всичко е в моите ръце и се постига с труд“, не крие силната си фамилна привързаност 44-годишната дама.

Тя обаче вече дума не обелва за съпруга си след тайния развод преди близо две години. Христо Ангелков, с когото тя се залюби като студентка в прехваления Харвард, вече има нова жена до себе си. Бившата му запази фамилията, с която стана известна. Ангелкови изкараха по-малко от 10 години брачен живот.

Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигна пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо, който се занимаваше с недвижим и имоти и Николина се запознават докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат със съученици от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди да се оженят, двамата стават родители на дъщеричка, която остана да живее с майка си след раздялата.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *