Маги Халваджиян към Джулиана Гани: Ето ти 2 бона на месец и бъди благодарна, касиерките в магазина за тези пари се скъсват от работа!

Маги Халваджиян към Джулиана Гани: Ето ти 2 бона на месец и бъди благодарна, касиерките в магазина за тези пари се скъсват от работа!

Магърдич Халваджиян е решил да пести пари и по този начин унизи не един и двама от участниците в „Като две капки вода”. Сред тях е и Джулиана Гани, която винаги се е изтъквала колко охолен живот води и колко много пари има.

Всъщност всичко това е един мит, защото Джули изобщо не е толкова богата. Ако беше, нямаше да се съгласи да участва в шоуто срещу обидните 500 лв. на изпълнение. Или иначе казано, ще работи при Маги цяла пролет за 2000 лв. месечна заплата.

Гани се опитала да се пазари с продуцента, но той набързо я отрязал и й заявил, че ако не иска да участва при тези условия, да се огледа наоколо и ще види, че касиерките в големите хранителни вериги живеят с толкова пари на месец, но работят здраво всеки ден.

В крайна сметка Гани се съгласила да участва, защото така или иначе си губела времето да гледа шоуто всяка година, сега поне ще припечели нещо от това.

Джулиана и друг път е работила за Маги Халваджиян. Тя участва в „Маскираният певец” неотдавна.

Други интересни кандидати, които се спрягат за тазгодишния сезон на „Капките”, са адреналинката Жана от „Господарти на ефира” и Икебаната. Очаква се и попфолк певицата Мария да се появи на сцената на шоуто. По-висок хонорар от 700 лв. на изпълнение обаче никой няма да види.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *