Известни лица влизат в Хелс китчън

Известни лица влизат в Хелс китчън

Любимо готварско шоу стартира от 19 февруари. Хелс китчън е популярно сред зрителите предаване и въпреки, че критиките към шеф Виктор Ангелов не са малко, вече няколко сезона е едно от най-предпочитаните.

От продукцията леко повдигнаха завесата за да засилят любопитството. Прага на Хелс китчън ще прекрачи майстор, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл.

Освен него в надпреварата ще се впуснат още и действаща кметица, култов звезден отбор и готвачи, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации, както ги обявяват самите продуценти.

Отново редом с участниците ще има и специален отбор с популярни личности, които ще бъдат истински претенденти на професионалистите. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител.

Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини. Това сподели шеф Ангелов преди старта на шоуто.

Феновете на предаването не са съгласни отново да има звезди готвачи като в сезон 5.

Само „звездния отбор“ е излишен. Беше си много добре предаването и без да бутате едни и същи „звезди“.

Да и аз съм за без този звезден отбор предаването си беше ТОП

Любимото ми предаване в национален ефир ,за последните няколко години ???? Всяка година го очаквам с нетърпение ! Винаги е интересно,забавно, напечено… микс от емоции . ❤️

Със звезди или не емоциите в най-страшната кухня са на макс. Досега се пробваха нахакани готвачи, със солидни знания и стаж в чужбина, някои работили и в ресторанти със звезди Мишлен. Повечето отпаднаха на ранен етап даже, защото едно от най-важните условия на строгия шеф Ангелов е екипната работа, а не изявения индивидуализъм, който показваха те, заради натрупано самочувствие.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *