Извън „Съдебен спор“: Жоро Игнатов показа що за човек е! (мрежата гръмна – СНИМКИ)

Извън "Съдебен спор": Жоро Игнатов показа що за човек е! (мрежата гръмна - СНИМКИ)

Свикнали сме да го гледаме в „Съдебен спор“ толкова много, че без Нана Гладуиш някак става, но без Жоро Игнатов – абсурд! Колоритният и саркастичен адвокат, който е едновременно и режисьор и репортер в предаването, има хиляди фенове заради това, което прави.

Днес обаче той буквално взриви мрежата с нещо, което показа извън „Съдебен спор“. А именно – истинското си лице и това що за човек е. Кратък пост на Игнатов разбуни духовете и му спечели хиляди и хиляди възгласи „Браво, Жоро! Голям си! Велик!“…

Чисто и просто Игнатов излезе и заяви, че за пореден път е отказал апетитно предложение да рекламира верига от игрални зали. Предложили са му да заснемат клип, който да се върти по телевизията – така, както направиха много други наши известни лица. Жоро обаче отказа и публично помоли да не го притесняват повече с такива оферти, защото отговорът винаги ще бъде голямо и категорично НЕ.

„И със златен прашец да ме посипят, пак няма да изневеря на принципите си и няма да рекламирам лихварство и хазарт. Нито игрални зали, нито бързи кредити, нищо. Нищо от това не е моето и няма да предам себе си, колкото и апетитни да са предложенията“, заяви Жоро Игнатов.

„Дай Боже повече хора като него в тази държава! Зверски имаме нужда от тях!“, радват му се в нета. И с право.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *