Софи Маринова лъсна като клоун на рождения си ден (Чалгаджийката врещи с шкембе и размазано червило – Снимки)

Софи Маринова лъсна като клоун на рождения си ден (Чалгаджийката врещи с шкембе и размазано червило – Снимки)

Любимата на много българи Софи Маринова скоро отбеляза 48-та си годишнина на яко парти в лукс комплекс край столицата. Това се случи на пети декември когато звездата празнува 48 години от раждането си. Не се знае кои са стилистите и гримьорите на обичаната фолк звезда, но определено не си бяха свършили добре работата и я наконтиха като клоун.

Яркото червило на Софчето се бе размазано на уголемените й уста, приличаше на жена, която току що е закусила с намазана с лютеница филия. Неподходящият и неумело поставен грим й придаде комичен вид. А изскочилото й под блузата шкембе допълни нелепата ситуация и я направи още по-смешна. И тоалетът на рожденичка бе под всякаква критика – някакво ансамбълче от две части в отровно зелено и бежово с връзката на врата, която бе гарнирана с червена лента в цвета на червилото я направи да изглежда досущ като палячо.

Иначе украсата на салона си кореспондираше с тоалета на Софка, която се раздаде максимално на купона. А и тортата на певицата бе гарнирана с кърваво червени рози, явно акцентът на купона бе този огнен цвят. Който бе и на устните на чалгаджийката. Въпреки, че тя изглеждаше нелепо с този може би скъп, но не луксозен тоалет, а все едно парцал, купен от битака в Илиянци.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *