Момчил от Игри на волята спретна супер романтика на приятелката си

Момчил от Игри на волята спретна супер романтика на приятелката си

Момчил от „Игри на волята“ и приятелката му – Боряна Канева, решиха да споделят време само за себе си и да се радват на любовта си далеч от родината. Двамата бяха разделени доста покрай участието на Момчил в екстремното риалити, в което той се класира на второ място.

И въпреки че не са избрали май най-подходящото време за разходки в романтична Италия, факт е, че усмивките им не слизат от лицата им, а студеното време очевидно е на второ място. Дори и самата Боряна споделя в поста си, че двамата буквално са „замръзвали“ по улиците.

Двамата са посетили град Бари, който по-принцип е морско градче, затова и е по-подходящо да бъде посетен през лятото, а не непосредствено преди Коледа.

И двамата пуснаха в социалните мрежи снимки от почивката си, демонстрирайки не за първи път голямата си любов, на която станаха свидетели и всички в „Игри на волята“ по време на неочакваната среща, които бяха организирали от продукцията на Момчил с Боряна.

„Пример за перфектната двойка! Пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти заедно!“, гласи само един от многото коментари в мрежата под романтичните кадри./show.blitz.bg

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *