Мария Илиева най-накрая показа дъщеря си

Мария Илиева най-накрая показа дъщеря си

След като в продължение на две години и половина Мария Илиева кри дъщеря си София от медиите, тя най-после се престраши да покаже лицето й. Използва като повод 46-я си рожден ден, който отбеляза миналия петък. Певицата сподели снимка с празничната торта и двете й деца, които духат свещите заедно с нея.

Според мнозина малката София прилича до голяма степен на майка си с тази разлика, че косата й е по-светла от нейната – като тази на баща й Александър Междуречки. Фотосът, публикуван от звездата е изключително мил и показва сплотено и щастливо семейство. Вероятно ще се запитате защо половинката й Междуречки липсва. Вероятната причина за това е, че той продължава да се крие от медиите, макар да не се отделя и за миг от любимата си. той а придружава не само по време на участията й, а и на събития, но отказва да застане пред камери или пък да покаже своя снимка в публичното пространство.

Това е и причината, поради която из медиите му се тиражира много стар негов фотос, който далеч не го представя в най-добрата му светлина. Очевидно обаче бизнесменът не е суетен, а и не държи всички да го познават и харесват. Няма да е лошо все пак да се покаже поне веднъж до майката на детето си.

Не е изключено именно той да е бил причината Мария да крие толкоз дълго време дъщеря си от широката общественост, предвид факта, че никога не е имала проблем да показва сина си, който е от предишната й връзка. Това навежда на мисълта, че за нея публичността не е проблем, но мъжът й предпочита да се крие зад анонимността.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *