Мариана Попова се прави на дизайнер с мебели по каталог

Мариана Попова се прави на дизайнер с мебели по каталог

Вероятно преди дни, когато Мариана Попова се самообяви за интериорен дизайнер, е била водена от мисълта, че не е луд този, който яде баницата, а който му я дава.

Плачковица предлага да прави проекти за евтино обзавеждане на жилища и дори вече има желаещи да я наемат. Малцина обаче очевидно си дават сметка, че това, което им показва, са мебели, които могат да бъдат купени от всеки мебелен магазин в страната, без да се нуждаят от дизайнерска помощ, и в частност нейната.

Тя направи реклама на новата си дейност с думите: „Моята работа! Стойност – 2 000 лева“. Тук е моментът обаче да уточним, че тези думи стоят под снимка на кухня на българска фирма, продаваща шкафчета по каталог. От снимката е видно, че въпросните шкафове са от серия, която е доста разпространена и популярна, както и кухненски гръб, имитиращ плочки, който също се предлага навсякъде из страната.

Всеки, обикалял мебелни магазини е наясно, че въпросната фирма предлага възможно най-евтиния начин за обзавеждане на жилището, включително и кухнята. В каталозите са описани всички варианти за шкафове от съответната серия, както и техните цени, и клиентите могат да изберат съответната конфигурация съгласно размерите на стаите. Същевременно в повечето магазини се предлагат и безплатни проекти за онези клиенти, които се затрудняват да направят избора сами.

Очевидно Попова е доста находчива, след като предлага същото онова, което в магазините правят без пари, но при нея е срещу заплащане… И дори вече има хора, които са й се вързали, защото вярват, че предлаганата от нея кухня е по проект и е правена по поръчка.

„През последните 9 години измислих интериор за 9 жилища, в който мечтах, горях и вярвах! Уюта и хармонията в тези места ме накара да Ви предложа услугите си. Зная, че има много хора, които имат нужда от съвет за това как, къде и колко евтино можем да получим мечтания дом! Моля последвайте линка и аз мога да бъда личния Ви консултант в решаването на интересните казуси“, написа Попова в социалните мрежи с доста грешки в членуването на съществителните имена от мъжки род, публикувайки и съответния линк към страницата си.

Следват снимки на дневна и кухня. Тъй като кухнята изглежда сравнително уютна, някои от последователите й, са се вързали, че това е някакъв специален проект. Има и хора, които я молят да направи дизайна на домовете им, както и такива, питащи за фирмата, изпълнила проекта на кухнята й.

Вероятно не липсват и такива, които се досещат каква е истината, но очевидно не намират за нужно да информират всички останали, за да не пръскат парите си на вятъра за самозвани дизайнери.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *