Гущеров вдига нова сватба със Светлана

Гущеров вдига нова сватба със Светлана

Из светските среди се носи гореща мълва, че Светлана и Християн Гущуерови подготвят сключването на църковен брак. За никого не е тайна, че тази тема до неотдавна беше табу в семейството им поради факта, че Гущерова вярва, че християнските храмове й носят само беди. Очевидно пет години след сватбата им й е дошъл нов акъл и от няколко месеца насам бившата плеймейтка започнала да посещава ударно столичните храмове.

Припомняме, че Светлана и милионерският наследник вдигнаха петзвездна сватба през лятото на 2018 г., но тогава само узакониха съюза си пред закона, полагайки подписите си под брачното свидетелство.

ВИП двойката обаче категорично отказва да коментира дали са преживели някакъв катаклизъм, който е накарал бившата плеймейтка да търси утеха и спасение във вярата. Няма никакво съмнение обаче, че нещо е разтърсило бръмчалката, че да се обърне към светите места.

Из столичния хайлайф дори вече се носи мълвата, че до няколко месеца двамата с Християн ще се врекат пред Бога, за да поправят грешката отпреди петилетка.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *