Златка Райкова благоволи да покаже лицето на бебето си (Мъникът копие на баща си – Фото)

Златка Райкова благоволи да покаже лицето на бебето си (Мъникът копие на баща си – Фото)

Цели седем месеца двойката Карен Хачатрян и Златка Райкова пазеха в тайна лицето на сина си. Който се роди преди официално двамата да сключат брак и да станат законни съпруг и съпруга на луксозно сватбено тържество.

Незнайно защо Златка Райкова реши да държи интереса на феновете си жив. И докато непрекъснато снимаше големия си син, бебето също се появяваше на снимки. Но никога не се видя лицето на малкия Карен.

Както е известно вече младото семейство е на втори меден месец в Тайланд. Където ни заливат с фотоси от преживяванията си в топлата екзотична дестинация. И точно там силиконовата секс бомба реши да покаже на феновете си как изглежда невръстния й син. Може би идиличната обстановка предизвика плеймейтката да се похвали с малкия сладур. Въпреки, че се бе зарекла да го покаже едва когато го кръсти.

Едва ли Карен-младши е приел християнската вяра, след като семейството е зад граница. Но факта си е факт и вече можем да видим как изглежда наследникът на Златка и Карен. Мъникът е брюнет като татко си и е голям сладур, категорични са феновете на звездното семейство.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *