Виктория избра Игри на волята пред университета

Виктория избра Игри на волята пред университета

Красивата умница от пети сезон на „Игри на волята“ Виктория Пенелова призна, че не се е дипломирала заради участието си в сезона, видя NEWS2.

В интервю за радио The Voice Вики, която достигна челната финална осмица в предаването каза, че участието й в Игрите е било поставено на тежък избор – дали да влезе в Игрите, или да се дипломира в тога. Тя обаче избрала това, което искала най-силно.

„Мислейки си, че аз ще вляза в племената, си бях казала: „Това е лятото на Игри на волята“. Но не се случи така и вече започнах да си гледам нещата отвън“ – споделя Виктория. Точно тогава й предстояло дипломиране в университета в Англия. Тогава от продукцията й звъннали за игра…

„Те ми звъннаха, а аз след седмица трябваше да се дипломирам. Всичко беше организирано, родители, билети, тога, всичко! Започнах да се чудя, трябва да говоря с униварситета какво мога да направя и всъщност имах 30 минути да реша и да тръгна за Игрите. И тогава си казах „няма, тръгвам, ще го направя спонтанно, предпочитам това, отколкото да се чудя какво щяло да бъде. И така тръгнах“ – споделя Виктория.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *