Сашо Кадиев се намърда на чуждо място

Сашо Кадиев се намърда на чуждо място

Май Сашо Кадиев има сериозни връзки в бТВ. След като напусна работа в сутрешния блок на „Преди обед“, телевизията реши да го върне под нов формат, далеч по-лек от този, в който работеше досега. Сашо Кадиев ще води предаване на запис на мястото на Шоуто на Николаос Цитиридис.

Първоначалнто нищо не предполагаше, че ще изритат комикът с гръцки корени за сметка на сина на Катето Евро – Сашко. Когато напусна сутрешния блок, Кадиев заяви, че иска да се отдаде на актьорската си професия, а колегите му от бТВ го изпратиха по живо по здраво. А някои, които го недолюбваха – и с почерпка. Вероятно обаче актьорството не е достатъчно доходоносно за синчето на Катето Евро и той отново се пробута в телевизията-майка.

Очаква се Кадиев да води развлекателно предаване на аутокю и на запис, като много от епизодите ще се заснемат в един ден – така хем ще получава солидна заплата, хем ще може да обикаля театрите за още.

В същото време колегата му Цитиридис е изритан на улицата и отново се връща към стендъп комедията.

Сашо Кадиев изкара на телевизионния екран над 10 години и до болка е втръснал, не само на колегите си, но и на голяма част от зрителите. Въпреки това шефовете на телевизията са решили отново да дадат шанс на Кадиев да се реализира. Или просто са сериозно закъсали за нови кадри.

Как ще го посрещне аудиторията на телевизията – предстои да видим. Поне пред рейтингите всички са равни.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *