Евгени Минчев удари тъпомера: Сравни Гала с Цола Драгойчева

Евгени Минчев удари тъпомера: Сравни Гала с Цола Драгойчева

Недочаквано за мнозина, Евгени Минчев изрази своето мнение по тема, за която не се очакваше да се произнесе. Въпреки това този път коментарът му вероятно няма да срещне одобрение от част от публиката, особено от жени.

Лорда започна да обсъжда случая с Цитиридис и прекратеното му предаване, с което Минчев беше напълно съгласен. Според него, Цитиридис е интересен тип, но не е подходящ за телевизия. Той изрази идеята, че телевизионният ефир се разчистил и подобрил състоянието си след уволнението на Цитиридис.

Впоследствие, Лорда спомена някои от „динозаврите“ в медийното пространство, които, според него, вече не са в крак с предпочитанията на публиката, пише Crimesbg.com.

Тук Цветанка Ризова беше изтъкната като една от първите, предложена от Лорда за нова роля като портиерка в Би Ти Ви, докато вместо нея предложи да бъде сменена от нещо по-свежо.

Другото име, което беше предложено за пенсиониране, беше Гала от „На кафе“, чиято възраст беше сравнена с тази на Тодор Живков.
Гала
Гала

„Гала е добра, но не за ‘На кафе’. Тя е като за някакво политическо бюро, заедно с Цола Драгойчева, Тано Цолов и Пеко Таков“, коментира Лорда.

Минчев също изрази своето негодувание към мъжкото лице на БНТ – Жоро Любенов, когото зрителите вече обичали като свой братовчед.

А ти за къде си, уважеми Лорде? Гледаме, не цъфтиш от младост и доста дълго обикаляш публичното пространство?

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *