Обвинената в измама Луна Йорданова изригна

Обвинената в измама Луна Йорданова изригна

„В момента ме изнудват за пари с делото срещу мен.“ Това заяви фолкпевицата Луна Йорданова пред „България Днес“ относно повдигнатото обвинение, което е срещу нея за незаконно притежаване на апартамент. Бившият кандидат-президент сподели, че няма как да се оспори собствеността. „Аз съм собственик на този имот от 12 години и имам нотариален акт. Никой друг освен мен не може да твърди, че има право да притежава този апартамент“, категорично констатира певицата.

В повдигнатото дело се касае за дом, в който се твърди, че е живял възрастен мъж, за когото се е грижела певицата. След смъртта му преди повече от 10 години Луна е продължила да стопанисва жилището, което впоследствие се превръща в нейна собственост. Тази година роднини на покойния възрастен. човек започнали да оспорват принадлежността на имота, твърди местна медия. Това доведе до повдигане на обвинение срещу Луна „Няма никакви наследници и никой не се е свързвал с мене през тези 12 години. Дори да има, няма за какво да претендират. Всеки, който има наследство, има нотариален акт. Къде са им документите на тези наследници, като аз имам нотариален акт“, казва Луна.

Според певицата цялата врява се случва поради адвоката, който атакувал изпълнителката за собствена изгода. Русата фурия обаче не прощава: „Това е един алчен адвокат, които взима пари от въпросните наследници, като ги лъже за това, че ще спечели въпросното дело.

Този имот е мой! Оттам нататък никой няма право освен доказване на друго да разполага с моите имоти под каквато и да е форма“.

Фолкаджийката е изумена от наглостта на адвоката.

„Очевидно има хора, които от слабост търсят известна личност, за да си направят слава. Аз съм отзивчив и добър човек, но уви, има атентат срещу мен“! С тези думи завърши музикантът политик.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *