Мишо от Игри на волята върти странен бизнес

Мишо от Игри на волята върти странен бизнес

Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри на волята” сезон 5 в последната седмица на екстремното риалити. Той загуби елиминационната битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков и бе специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Михаил разказа, че престоят от повече от месец на Чистилището му се е отразил много зле и му е коствал мястото във финала. Плувецът изгубил 17 килограма и загубил голяма част от силата си. Говорейки за Чистилището, Михаил споделя, че в случай, че е трябвало да има избор да спаси Никол или Цецо, би изпрал Никол, защото му била по-близка. В “След Игрите” отговаря и на въпроса какъв би бил изборът му между Денислава и Никол.

Михаил споделя, че съжалява, че не е номинирал Виолета на последния съвет, защото това можело да го спаси от елиминационната битка. Влизайки в “Игри на волята” не очаквал, че ще има толкова много стратегически подготвени играчи. Фаворит за победата му е Момчил Василев, а най-много съжалявал, че не са се изправили един срещу друг на Арената.

В “След Игрите” Михаил разказа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него често му се налагало да прави дизайни на надгробни плочи, давайки своя принос за външния облик на гробовете. Плувецът споделя, че харесва работата си.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *