Панелистка на Гала смени Нана в СЪДЕБЕН СПОР

Панелистка на Гала смени Нана в СЪДЕБЕН СПОР

На последният работен ден на седмицата екипът на шоуто „На кафе“ предизвика зрителите да предположат къде би могла да бъде панелистката Ромина Тасевска.

Множеството предположения се разнасяха, но вече стана ясно за всички – тя е новата водеща на предаването „Съдебен спор“. Следващия уикенд зрителите на NOVA ще могат да я гледат в новата й роля.

Досегашната водеща на „Събене спор“ – Нана Гладуиш се сбогува емоционално с екипа нап редаването, дори се разплака. Нана емигрира със семейството си в САЩ и това е причината тя да напусне предаването.
Нана Гладуиш
Нана Гладуиш

Новата водеща Ромина е силно притеснена от новото си амплоа и в същото време все още тъгява за предишната си работа като панелистка н предаването „На кафе“.

„Спомням си последните три години, които минаха толкова бързо в панела на „На кафе“. Приемам предизвикателството с малко тъга, защото ми липсват колегите от панела. Не зная дали осъзнават колко много ми помогнаха да израсна като човек и като жена. Опитаха се успешно да променят някои от моите виждания. Днес бих казала, че съм по-широкогледа. Ще продължа да гледам „На кафе“ всеки ден и се надявам колегите ми да гледат „Съдебен спор“, защото там ще споделяме много емоционални истории„, сподели Ромина Тасевска.

Гала и останалите колеги на Ромина изразиха своите поздравления и искрени пожелания за успех в новото ѝ начинание.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *