Мария Силвестър пак забърса младо гадже

Мария Силвестър пак забърса младо гадже

Мария Силвестър отново е влюбена и отново в по-млад от нея. Независимо, че наскоро навърши 47 години, водещата изглежда по-свежа, жизнена и млада в душата. Известно е, че Мария Силвестър харесва по-млади мъже, подобно на Ваня Щерева и други звездни дами отдавна прекрачили прага на 30-те си години.

Източници от близкото обкръжение на Мария Силвестър разкриват, че тя не се притеснява от социалните предразсъдъци и има нова романтична връзка с по-млад мъж. Въпреки това тя все още не го е представила на 16-годишния си син Давид, като предпочита да изчака и да се увери доколко новата връзка е надеждна, пишие „Уикенд“. Мария е уверила приятели, че ще го представи официално, когато бъде сигурна в посоката на техните чувства.

Според слухове, двамата влюбени са били заедно в Италия наскоро, а през лятото са прекарали време на българското Черноморие.

Напомняме, че последната й публична връзка беше със значително по-младия от нея Михаил Пенев. Въпреки че възрастовата разлика не я притеснява, в този случай тя е била основна причина за тяхната раздяла, защото двамата имали различни житейски виждания.

Силвестър поддържа своя външен вид чрез посещения в специализирани естетични клиники, където използва филъри и ботокс, но внимава да не прекалява. Освен това тя търси вътрешен баланс чрез сесии при психолози и семинари, които ѝ помагат да се развива. Започнала е да се интересува и от духовно усъвършенстване, като залага на литература по темата и психотерапевтични практики, които, според нея, са я променили като личност.

Тя се радва, че дори с напредването на възрастта си, все повече мъже проявяват интерес към нея. Преди няколко години изпитвала проблеми с теглото поради здравословни причини, но се справила с тях чрез режим, изключващ въглехидратите, и интензивни тренировки. В момента продължава да бъде модел и е търсено лице за рекламни кампании.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *