Веселин Маринов подкрепя Боби Михайлов

Веселин Маринов подкрепя Боби Михайлов

Българската поп звезда Веселин Маринов разкри интересна случка отпреди почти 30 години.

Известният с любовта си към футбола любимец на дамите призна, че едва не е скочил на бой заради националния отбор по футбол.

Маринов побеснял заради критики към отбора ни на Световното в САЩ през 1994 година, дошли след загубата с 0:3 от Нигерия на старта.

„Бях на почивка в Созопол. Изпокарах се с един човек. Трудно го преживях, без малко да се сбием. Толкова бях афектиран от думите му, че така ни се падало, заслужавали сме да загубим и т.н.“, заяви певецът пред Нова телевизия.

Веско Маринов коментира и други по-актуални теми, свързани с родния футбол, сред които сблъсъците между фенове и полиция в София преди дни.

„По-добре, че решиха мачът с Унгария да е без публика. Ако ги бяха пуснали на стадиона, щеше да е по-страшно“, заяви Маринов.

„Винаги съм обичал футбола, но в последните години особено следя българското първенство. Стана много интересно и затова го гледам“, коментира певецът.

Маринов каза, че не приема критиките към настоящото ръководство на БФС, тъй като приема участващите в ръководството на БФС участници на Мондиала в САЩ ’94 – Борислав Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов като герои.

„Тези момчета ни накараха за един месец да се чувстваме горди и аз никога няма да забравя това“, коментира Маринов.

Поп звездата призна, че е плакал от радост на гола на Костадинов на „Парк де Пренс“ за победата с 2:1 над Франция.

„Само аз си знам какво изживях. Хората бяха по улиците“, заяви Маринов.
Прочетете първа страница на NEWS2:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *