Ваня Григорова нападнала новия кмет на София

Ваня Григорова нападнала новия кмет на София

Загубилата изборите в София Ваня Григорова се похвали , че е нападнала новия кмет на София Васил Терзиев.

Григорова избесняла, че Васил Терзиев не я е търсил , за да прави сглобка с нея. Самата тя признава това в социалните мрежи , където се хвали с подвиза си сама.

Ето какво написа :

Избор на председател на СОС, 2 edition

40 мин ПП-ДБ-СС бранят Терзиев от настояванията да присъства на заседанието на СОС, каквито са правилата. Чакаме го още половин час да дойде и да каже какви разговори е водил за подкрепа през уикенда и с кого. Идва, казва 3 изречения, председателстващата от ПП-ДБ-СС не позволява да му се зададат въпроси.

Общински съветници все пак го обграждат и той заявява, че ще отговори. И че е поканил всички партии на разговор. Включвам се и казвам, че това не е вярно. Нашата група е група на коалиция, не на партия и е редно след почти 40 дни кампания поне това да е разбрал. Отговор с най-притеснения вид, който съм виждала от политическо лице: „Не ми се карайте, г-жо Григорова.“

Лесно е да избягаш от телевизионен дебат, скрит зад гърба на ПР-ите. Трудно се бяга 4 години от СОС, особено когато демонстрираш неуважение към останалите групи в съвета. И видът на обидено, полуразплакано дете не помага.
Прочетете първа страница на NEWS2:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *