Русата Златка: Направи ми още едно дете

Русата Златка: Направи ми още едно дете

Легендарната плеймейтка Златка Райкова натиска мъжа си за още едно дете. Блондинката мечтае за голямо семейство. „Към 40 може, не съм се предала“, сподели силиконката за потенциално трето отроче.

Златито е в огромна еуфория от това, че е мама. Още няма и година след раждането на втория си син – Карен, и вече мисли за още едно, пише „България днес“.

Семейство Хачатрян в момента е в своя златен период. Вероятно за това майката е въодушевена за още едно попълнение във фамилията. В дома преобладават представителите на силния пол и единствената дама в него копнее за дъщеричка за женска солидарност.

Златка дори вижда своята роля на майка като призвание. Това се разбира от новата й татуировка, символизиращо майчинството – две рози, като едната е по-голяма и „прегръща“ по-малката и отдолу с надпис „мама“. Златка иска да увековечи своята почит към майка си, но също и да си припомня, че и тя вече е горд родител.

Любопитен фен попита Мис Плеймейт дали й е олекнало, че не се занимава с чужди деца, имайки предвид доведените деца на бившия си съпруг Благо Джизъса. „Не мога да кажа подобно нещо за деца, защото и аз някъде съм била чуждо дете“, отговори с възмущение русата Златка. Не е тайна, че тя е имала трудно детство и не би посмяла да има лошо отношение към деца, било то чужди или свои. „Грозно е. Не, не ми е тежало това“, отсече тя.
Прочетете първа страница на NEWS2:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *