Появи се копие на Александра Богданска

Появи се копие на Александра Богданска

„Където и да отида и каквото и да направя, някой ще ми каже, че приличам на Александра Богданска.“ С това признание и с невероятния феномен да е пълно копие на Богданска Даяна от Видин взриви мрежите, пише „България днес“.

Младото момиче от Видин, което прилича на Александра до съвършенство, също като нея е инфлуенсърка. Даяна Йорданова привлече огромно внимание към себе си в мрежите и породи хиляди коментари както от фенове, така и от неприятели. Някои дори изразиха скептичното си мнение за тяхната „случайна“ прилика.

„Еднакви ви правят“, написа циник в мрежите, след което някои от хейтърите се съгласиха.

Най-интересното е, че Йорданова не само прилича на Богданска физически, но и споделя с нея страстта си към модата и стила, които пленяват сърцата на хиляди последователи в социалните мрежи. Въпросът сега е: какви нови вълнуващи събития ще разкрие този удивителен дует на красотата?

Но Богданска не е единствената „близначка“ на видинчанката. Стотици фенове се изредиха, за да отбележат и видната прилика с Гал Гадот. „Бягай бе, помислих, че Гал Гадот проговори на български“, написа последовател под поста. Явно репертоарът от подобни красавици е дълъг, но засега Даяна не се е оплакала от множеството комплименти. „Реших може би да започна да таксувам хората всеки път като някой ми го каже“, пошегува се брюнетката за ситуацията с нейните двойнички.
Прочетете първа страница на NEWS2:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *