Какво ли мисли Развигор? Мими Иванова във връзка с бившия си мъж

Какво ли мисли Развигор? Мими Иванова във връзка с бившия си мъж

Мими Иманова и Развигор Попов са едни от най-симпатичните и обичани двойки на музикалната сцената. Двамата са заедно от дълги години, но има нещо, което смущава техните фенове.

Мими Иванова, която е с няколко брака зад гърба си все още носи фамилията на бившия си мъж – полякът Юрек Рибински. В официалните регистри за данни певицата е записана като Рибинска, което пък поставя под съмнение дали Мими Иванова и Развигор Попов въобще са сключвали брак и дали певицата все още не е омъжена за бившия си мъж. Твръде вероятно е, Мими Просто да е запазила фамилията, дори и да е подписала с Развигор.

Преди да срещне Развигор, Мими Иванова най-силно е била привързана към последния си мъж – Юрек, който е бил баскитарист на соцгрупата „Но То Цо“. Мими се запознава с него по време на турне в Съветския съюз и се връща в Бъргария със съпруг. Благодарение на Юрек българката пробива и на полската сцена и става звезда, пише вестник „Ретро“.

Но след това съдбата я среща със Развигор Попов.

Мими Иванова заминава на турне отново в Русия, но този път без мъжа си. А в групата, с която свири е и Развигор, който по това време също е женен мъж. Да, но любовта не пита: по време на турнето двамата се влюбват и започват забранената си любовна връзка.

Самият Развигор признава, че той и Юрек са били много добри приятели и че е „откраднал“ Мими от него.

Любовтта им се оказва доста силна и двамата решават, че не могат да живеят повече в лъжи. Мими и Развигор се разделят с половинките си и започват да живеят заедно.

Но въпреки, че Мими Иванова забравя Юрек, тя продължава да носи фамилията му.

Юрек пък се връща при бившата си съпруга, която преди време е изоставил заради Мими Иванова. Наскоро крадци нахляха в дома му и жестоко го пребиха. Следствие на побоя той едва оцеля, загубвайки зрението на едното си око. Съпругата му обаче спасявя жимота му, като реагира бързо и са обажада за помощ.

Мими и Развигор също минаха през тежки моменти. Миналата година на Развигор бе открито онкологично запобяване. Той премина през безкръвна операция, а след това и няколко терапии. Сега обаче Развигор е здрав и заедно с Мими продължават да изнасят концерти.
Прочетете първа страница на NEWS2:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *