Бившата първа дама Антонина Стоянова се къпе в лукс с редки перли на Шанел

Бившата първа дама Антонина Стоянова се къпе в лукс с редки перли на Шанел

Антонина Стоянова яви на откриването на изложба, украсена с бижута и аксесоари на стойност 20 000 лева. Съпругата на бившия президент Петър Стоянов излъчваше елегантност в дизайнерски творения от престижната марка ‘Шанел’ на събитие, организирано от нейната фондация ‘Ценности’.

Изложбата беше посветена на княз Александър Батенберг, а г-жа Стоянова посрещна политическата и културната елита на България в Националната галерия. Тя бе облечена в дълга официална черна рокля, допълнена от перлена огърлица. Модните експерти споделят, че огърлицата е сред най-редките модели на ‘Шанел’ и нейната цена е около 10 000 лева. Съчетала я е с изискани, но по-деликатни обеци с перли, оценявани на около 2 000 лева за чифт. Малката черна кожена чанта, която допълва нейния аристократичен вид, също е от колекцията на ‘Шанел’ и се оценява между 5 000 и 7 000 лева за такъв модел, пише „Ретро“.

71-годишната Антоанета Стоянова е дълги години ВИП клиент на модната къща, разполага с десетки лимитирани бижута, аксесоари и тоалети. Тя все още поддържа стилен и елегантен вид и не излиза извън дома си без подходящ грим, прическа и изискано облекло. Семейството на Стоянови все още не са станали баба и дядо, но преди два месеца тяхната дъщеря Теофана сключи брак в Женева. Тържеството се състоя в елитен хотел и бе посетено от най-близките семейни и приятелски членове. Съпругът на Теофана, Марван Сенхаджи, е бизнес консултант със специализация в медицинския сектор и е израснал в Казабланка.

Фани, която вече носи двойната фамилия ‘Стоянова-Сенхаджи’, прекарва години извън България за учеба и работа. Нейният по-голям брат, Стефан, се задържа в Пловдив, където гради кариера без семейни задължения за момента, пише още „Ретро“.
Прочетете първа страница на NEWS2:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *