КАКВО СТАВА? Още ли са заедно Георги и Фейгин от Игри на волята?

КАКВО СТАВА? Още ли са заедно Георги и Фейгин от Игри на волята?

Георги и Фейгин от „Игри на волята“ в най откровеното си интервю.

Двамата се запознаха по време на кастинга в „Игри на волята“, а любовтта им се разви именно пред очите на зрителите на малкия екран.

След продукцията шампионката по фигурно пързаляне и плувецът продължиха връзката си, макар и много да си мислеха че няма да изкарат дълго. Георги и Фейгин обаче ги опровергаха и до ден днешен са все така млади, усмихнати и щастливи заедно.

За Георги Фейгин е най-интелигентното момиче и най-чистото същество. А за Фейгин Георги е амбициозен, свеж, доброжелателен, възпитан, бъбрив, енергичен, загрижен мъж. Това те споделиха в подкаста „На среща с Ния Косара и Неделчо Богданов“.

Това обаче не е било винаги така.

Непосредствено след изилизането от играта, в която Георги бе един от трите финалисти, той се е държал странно, смята Фейгин, която все още му се сърди за поведениетио му тогава.

„Аз те чаках на морето да излезнеш, отиваме на Резиденцията на някакво парти, той само ме прегърна и после си говореше с всички, но не и с мен“, сподели Фейгин. Чак месец след излъчването на игрите двамата са успели да затвърдят отношенията си.

Другото, което тормози Фейгин е, че никога не е чувала от устата на Георги „Обичам те“. Самият той призна, че такива думи трудно излизат от устата му, въпреки, че прави неща, които да показват любовтта му.

Жоро все пак призна, че е плакал и че е емоционален в отношенията си с Фейгин.

„Връзката ни е достатъчно качествена и осъзната, ние реално не сме се карали досега“, казва Героги.

Фейгин, Георги
Първият скандал

Първата им караница била наскоро, когато Фейгин е заминала на лагер, а той се е занивамал с поткастове и приоритетът му се е изместил от кънкьорката. Той дори изръсил, че Фейгин не му е приоритет. Това за чувствителната Фейгин било проблем и повод за сериозни разговори. Дори тя се е отдръпнала след прибирането си от Георги и не го е търсила. Той обаче направил първата крачка към това да се сдобрят.

Двамата живеят заедно в апартамента на Фейгин. Задълженията са разпраделени справедливо – Георги готви, а Фейгин чисти.

Първият

Георги е бил и първото момче, което Фейгин запознава с баща си.

„Татко ме е отгледал сам, той е абсолютно всичко за мен и неговото мнение е изключително важно. когато му казах за Георги, той малко се стресна и се зарадва, каза, че за него най-важното е да съм щастлива. Ако не съм щастрива няма смисъл да поддържам такава връзка. Той го одобри, сега ме пита: как е Георги, татко разчита на него, че ми помага в ежедневието“, разказа Фейгин. Майката и бащата на Георги също помагат във всичко на Фейгин.

Въпреки,че се разбират много добре, все още не мислят за деца. 20-годишната Фейгин е категорична, че все още иска да тренира и да си вземе квотата за първенството, но в същото време иска и да е млада майка. Георги също е привърженик да стане млад татко на момиченце, но към момента приоритетите му са други и не бърза.

Ревност

Фейгин признава, че досега никога не е ревнувала момче, но не е така с Георги. Чувството й е доста познато и тя открито ревнува Георги от определени хора и поведението им. Въпреки това двамата признават, че си имат голямо доверие.

И двамата обаче са категорични, че никога няма да простят изневяра. Поне за сега.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *